Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskuze

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Děvčata:)

kočka modroočka,27. 9. 2023 17:16

Pakuško, minulý týden něco řádilo u nás. Před týdnem v neděli byl už nachcípaný nejmladší syn. V půlce týdne to chytnul muž, v pátek já a teď v neděli starší syn. Nejhůř na tom je muž. Včera před polednem měl opět záchvat. Dusil se, jen chroptěl. Já tohle znám. Ještě, že mám Ventolin. Měl to už před 5-6 roky. Tenkrát jsme volali rychlou, protože do 1/2 hodiny to měl 3x. Odvezli ho do nemocnice a tam mu zjistili oboustranný zápal plic. Teď byl taky pořádně zahleněný, tak si myslím, že plíce v pořádku asi mít nebude. Jenže on k Dr nepůjde... Já jsem tentokrát nachlazení přešla docela dobře. Nic bych za to nedala, že u nás řádil covídek. :) Na imunologii mi dělají hladinu protilátek, pořád jich mám přes 1200. Ty můžu rozdávat.
Maruško, je dobře, že na oko vidíš krásně. Ještě aby tak dopadlo druhé oko. Přeju hodně zdraví.
Koncem týdne jsem vzpomínala, že měl Serža výročí... Zítra budeme opět vybírat brambory. To by řekl, jak ten čas letí, že je tady už zase podzim....

Re: Re: Děvčata:)

pakuška,27. 9. 2023 17:49

Kočko, taky bych se nedivila, kdyby to byl covid. Já se snažím držet si od lidí odstup. Ale kde kdo to už tady taky měl, případně to mají teď.
Mary, tak to teprve bude, až ti udělají i to druhé oko. Já bych se děsila toho, že uvidím všechen bordel, kterej teď nevidím)))
Na časy na Počasí vzpomínám vždycky, když sem vlezu. A nebo když vidím předpověď Dášenky. To si říkám, jestlipak má ještě ten kožich od komodorka)))

Re: Re: Re: Děvčata:)

mary ,27. 9. 2023 20:24

No Pakuško,to mě povídej.Myslela jsem si,jak nemám naklizíno a ráno jsem to uviděla :-)

Re: Re: Děvčata:)

mary ,27. 9. 2023 22:11

Koči děkuji.Ale i tobě přeju hodně zdraví.To je nejdůležitější.

Koukám, koukám,

pakuška,24. 9. 2023 16:11

nikde nikdo??

Re: Koukám, koukám,

mary ,25. 9. 2023 8:43

Já taky občas koukám a nikde nikdo.:-) Kdoví,co je s Kočinkou.

Dobré ráno, dobrý den)

pakuška,18. 9. 2023 8:16

Dobrý den, paní Seržantová) Tak kus naší historie je zase v nenávratnu. Posledních pár dní mám lítostivou náladu. Vzpomínám na časy lepší i horší... No, teď jsem se rozepsala a zase jsem to smázla. To by nebylo veselé čtení. Poslední dva roky byly náročné. Na komodorka vzpomínám taky, ráda bych věděla, co s ním je. Čapí sezóna nám skončila, před náma jsou Vánoce. Aspoň že to počasí je zatím parádní) Babí léto mám moc ráda, ale málokdy vyjde, většinou se jenom mihne)) To zima, ta se potáhne(( Ale jestli se dočkám jara, tak zase nastane čekání na naše čapí kamarády. Kdo tomu propadne, tak je regulérní závislák)) No nic, půjdu něco dělat. Mějte krásné dny a hlavně ať vám zdraví nedělá žádné podrazy.

Přeji příjemné

Mrs. Seržantová,17. 9. 2023 0:06

prožití další zářijové neděle, která právě začíná. Využila jsem období, kdy nepřibylo moc příspěvků k přečtení a naši dlouhou a tentokrát několikaletou diskuzi jsem konečně odstranila. Vlastně poprvé mě na odstranění neupozornil Komodorek. Do konce roku už máme jen pár měsíců a třeba se tu také objeví. Tak přeji klidný spánek a ráno veselé probuzení.

Re: Přeji příjemné

Mrs. Seržantová,17. 9. 2023 0:10

Pusto a prázdno
pakuška,13. 9. 2023 9:25
je tady. Ve škole jedeme v zahřívacím procesu, ještě nejedou kroužky. Od října to bude zase fofr. Jinak všechno při starém, střídavě oblačno. Doufám, že u vás všech je všechno v pořádku. Držím vám palce ať jste v co možná nejlepší kondici a daří se vám jak nejlépe možno)

ODPOVĚDĚT

Re: Pusto a prázdno
mary ,13. 9. 2023 15:18
Pakuš,mrkám sem každý den a nikdo :-) Já zatím držím,zítra jdu na urologii ,no a toho 26.9. na tu operaci oka a 3.10.na druhé.Prý to nic není,ale jenom ta myšlenka co mi budou dělat mě děsí :-)))

ODPOVĚDĚT

Zkusila jsem

Mrs. Seržantová,17. 9. 2023 0:18

sem dát dva poslední příspěvky, které nečetla kočka Maruš. Její poslední příspěvek byl z 31.8., tak sem možná od té doby nezavítala.