Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskuze

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Hezký nový rok

pakuška,1. 1. 2024 10:40

Přeji všem šťastný nový rok. Ať se dokážeme radovat ze života navzdory jeho nástrahám.

Kočičko, děkuji za přání, jsem ráda, že ses ukázala. Ty si s těma jobovkama nedáš pokoj. Nezbývá nic jiného, než doufat v lepší rok 2024. Držím ti palce. Politici nám s tím asi nepomůžou, ale aspoň v té osobní rovině by to být lepší mohlo. S tím vyprávěním jsi mi připomněla loňský rok, kdy náhle odešel "Psychouš". Prý stejná diagnóza (neléčená). Toho to stihlo o adventu doma, ráno se prostě nevzbudil. Uteklo to jako voda...
Já ode dneška můžu říkat, že příští rok jdu do důchodu)) To už zní celkem nadějně))) Teď už jen se toho dožít. Silvestra jsem přežila doma. Letos to moc nepráskalo. Někdo asi poslechl výzvu Rakušana a k tomu tady ještě trochu pršelo. Jasmínka se sice nebojí, ale to se mi žádná čuba nebála, když byla mladá. Pak zažily petardy z blízka a bylo vymalováno.
Kočičko a všichni ostatní, konec roku stál za prd, ale musíme věřit, že v tom roce letošním se věci otočí k lepšímu.

Re: Re: Hezký nový rok

pakuška,2. 1. 2024 16:53

Kdepak je paní Seržantová a mary, že se na Nový rok neukázaly??

Re: Re: Přání

mary,4. 1. 2024 16:09

Zdravím v novém roce.Ne,že bych se neukázala,ale na Centru mám diskuzi z listopadu a prostě nikde jsem ji nenašla. Až teď jsem brousila na Seznamu a tady se mě to podařilo.Takže všem přeju do nového roku hlavně pevné zdraví a pohodu.No uvidíme,co nám ti naši představení předvedou :-(

Re: Re: Re: Přání

pakuška,4. 1. 2024 16:51

Tak já měla hlavně radost, že se ukázala kočička, že se tu zase jednou sejdeme všechny. No co už. Holt to nevyšlo. Hlavně že jsme všechny v pořádku a kráčíme do nového roku.

Přeji všem příjemné prožití

pakuška,31. 12. 2023 9:15

posledního dne tohoto roku. Pro mne je to všední den a protože je neděle, tak vlastně není rozdíl mezi tou dnešní a těmi ostatními nedělemi. Benefit volného dne se ztrácí)) Jen ty petardy mi nedělají radost. Jasmínka se sice nebojí, ale co není, může být po nedobré zkušenosti. Tak snad se nám podaří se tomu vyhnout. Ať se i vám vyhnou nežádoucí děje )

Re: Přeji všem příjemné prožití

pakuška,31. 12. 2023 9:20

Podívala jsem se do fotoalba trochu jsem zavzpomínala, trochu zasmutnila, ale i zasmála. Kdeže loňské (kdyby jen loňské) sněhy jsou...

Re: Re: Přání

mary,31. 12. 2023 11:07

Pakuš,tobě také přeji příjemné prožití závěru letošního roku a do nového to ti přeju jen to nejlepší,hlavně zdraví!Jinak my tu už nemáme nic živého co by se bálo petard.Doufám,že to bude letos mírnější vzhledem k těm událostem.

Přeji hezký sváteční den

pakuška,26. 12. 2023 10:11

všem návštěvníkům. Počasí je vskutku nevánoční a lehce depresivní. Trošičku toho sluníčka by to chtělo. O sněhu si můžeme nechat jen zdát. Letos jsem pojala štědrodenní večeři netradičně. nekoupila jsem kapra, ale lososa. Místo rybí polévky byla polévka vánoční hrachová. Mladej byl v práci, dorazil až v noci, takže to vlastně byl takový všední den. Doufám, že jste to prožili v klidu a pohodě a budete s očekáváním vyhlížet nový rok. Tož, ať se nám v něm daří.

Kočička vás pozdravuje

pakuška,27. 12. 2023 8:31

a já přeju dobrý den. Psala jsem kočce, před Vánoci měla covida, ale už je v pořádku, jen má pořád nějaké starosti, tak nemá chuť psát. Snad se ukáže kolem Nového roku nebo na začátku roku příštího. Budeme se na ní těšit) Mějte se krásně a užívejte poslední dny tohoto roku. Jdu si "vylepšit náladu", jdu si najít projev Fialy))

Re: Re: Přání

mary,27. 12. 2023 12:10

Díky Pakuško za zprávu.Je dobře,že Kočinka je už v pořádku.Já teď radši nikam nechodím,kde jsou davy lidí.Měla jsem chuť jít na Staromák,když tam hráli Moravané.Ten co to tam uváděl,je bývalý veterinář v důchodu.Když jsem tam ještě pracovala,on tam byl z vysoké na praxi.Jezdil do Hodonína,tak vysedl u nás a já jsem ho brala do auta do tohoho Hodonína. Kdyby jel autobusem,tak by to měl z toho nádraží kus,tak jsme vjeli do areálu.Takže jsem ten Staromák kvůli tomu covidu i chřipce radši vynechala.

Re: Re: Re: Přání

pakuška,27. 12. 2023 15:42

Mary, já byla na Staromáku před svátky a vůbec se mi to tam nelíbilo. Ani ten strom se mi nelíbil. Fakt je, že jsem tam nebyla večer, tak nesvítil. Ale stánky byly ubohý, bylo jich tam jen pár a hlavně kolem dokola jídlo. Toho tam bylo snad víc než těch Vánoc. Kdybych nešla na PRE, tak bych tam nejela. Ale když už jsem byla kousek, tak jsem došla a pak přes most na Kampu. No a o víkendu bych tam nešla, to tam je zase narváno. Ale stánků tam víc nebude, maximálně nějaká ta hudba. zkrátka nebylo moc o co stát. Tak jsi přišla opravdu "jen" o to setkání.

Přání

Mrs. Seržantová,23. 12. 2023 19:56

Přeji všem, kteří sem nakouknou, pohodové prožití vánočních svátků a šťastné vykročení do nového roku 2024. Doufám, že celý rok prožijeme ve zdraví a s minimem starostí a problémů.

Re: Přání

pakuška,24. 12. 2023 9:33

I já přicházím s přáním všeho dobrého všem, kteří nakouknou. Prožijte svátky vánoční v klidu a pohodě.

Re: Re: Přání

mary,24. 12. 2023 15:32

Já také přeji,kteří sem nakouknou příjemné a pohodové prožití svátků vánočních a do toho nového roku 2024 hlavně to zdraví a pohodu.

Zase vás po

Mrs. Seržantová,15. 12. 2023 21:44

čase zdravím. Čtecí kontrolu provádím často, abych zjistila, jak se máte a jak fungujete. Koukám, že už se pakuš i mary připravují na rychle se blížící vánoční svátky. Já se letos zatím nedokopala ani k umytí oken. Vůbec nic mě do předvánočních příprav nemotivuje, asi se budu muset nad sebou zamyslet. Doufám, že i kočka Maruška v pořádku funguje a brzo se nám ozve. Docela se mi líbil napadaný snížek na začátku prosince, ale už je v běhu zase to každoroční hnusné předvánoční i vánoční počasí. Říkala jsem si, že možná pakuš použila i své hrablo. U nás by to na Seržantovu obrovskou lopatu nebylo, ale i tak bylo pár dní výjimečně dost sněhu. Zítra jedu na tradiční vánoční setkání s kolegyněmi a kamarádkami, tak zase nic neudělám. Ale za naše poklábosení mi to stojí. Naší nejstarší člence klubu už bude 93 let. Až uklidím, ozvu se. Tak se držte a s pracemi a přípravami to nepřehánějte. Ať jsme hlavně zdravé!

Re: Zase vás po

mary,16. 12. 2023 11:04

Jé paní Seržantová,vůvec se zatím nevěnuju vánočním přípravám- Taky jsem se nedokopala k mytí oken.Ač jsem v obýváku vyprala záclony,ale okna jsem neumyla:-)Asi udělám jen jedno,to druhé je za závěsem,protože je tam v rohu televize,takže asi až při jarním úklidu. Ani zatím nemám nic upečené.Jaksi letos se do toho nemůžu dokopat. Udělám asi jen vanilkové rohlíčky a třeba linecké.Musím to udělat dia.Jinak nějaké cukroví přinese dcera od Myšáka.Taky sem nakukuju,jestli tu není Pakuška :-)

Re: Re: Zase vás po

pakuška,19. 12. 2023 11:15

Zdravím obě milé dámy)) Vánoce neřeším už roky. Ale ve škole je blázinec, děti besídky, my máme zítra sezení. A do toho se mám dostavit na Úřad (taky zaměstnavatel), kde mi neřekli, o co jde. Vypadá to taky na něco vánočního. Tak se asi rozpůlím)) Na Úřadě to má být rychlá akce, tak uvidíme. Za chvíli musím vyrazit na PRE. A to nemám nakoupeno ani na štědrovečerní večeři))
Paní Seržantová, tady padal dva dny sníh, že jsem byla hrabat první den třikrát a druhý den dvakrát. Ten druhý den byl pěkně těžkej((
Čas kvapí, tak se mějte krásně, šetřete se a zase vás tu ráda uvidím.

Re: Re: Re: Zase vás po

mary,19. 12. 2023 16:50

Pakuško neboj,já taky nemám zatím nic nakoupeno.Pro maso půjdu až ve čtvrtek a zítra mě něco doveze Rohlík :-)

Pěkný večer.

pakuška,11. 12. 2023 19:56

Nakukuji, zdravím a přeji klidný předvánoční čas a hlásím, že existuju. Těším se na slunovrat a po Novém roce na slepičí krok))) Tak zase mizím...)

Re: Pěkný večer.

mary,12. 12. 2023 15:49

Pakuško,já taky nakukuju :-)Díky za přání.Předvánoční čas mám v klidu:-) Nepeču,možná upeču vanilkové rohlíčky a to dia,možná linecké.Dcera koupí u cukrářky,takže budou mít ona a brácha. My s mojí polovičkou jen to dia co upeču.