Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskuze

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Přeji klidný den všem

pakuška,20. 10. 2023 15:16

Ahoj mary) Oni říkali, že můžou být mezi západem a východem republiky velké rozdíly v teplotách. My tu máme cca 15°C. Ale to se asi moc neliší od tebe. Je tu docela hnusně. Šedivo.
Říkala jsem, že napíšu kočce, ale pak jsem šla s tou čubou, zasekla jsem se tam s pejskařema a pak jsem si šla lehnout a na maila jsem pozapomněla(( A přitom nakukuju, jestli se tu něco děje. Tak jsem jí napsala teď. Snad se někde ozve. Jeden čas mě sem taky nechtěl robot pouštět. To bylo úmorný, pořád klikat. Bylo to nekonečný. Někdy jsem to vzdávala a zase zkoušela a nakonec to ustalo a teď se sem dostávám bez testů. Tak uvidíme.
Ráno jsem si zase hnula zádama. To je otravný. Potřebovala bych dělat a místo toho tu dřepím a nahřejvám.

Krásný podzimní den přeju

pakuška,17. 10. 2023 10:28

Tak už ho tu definitivně máme. Řidiči včera škrábali okna už i u nás. Pořád je to dobrý. Kdyby to vydrželo do Vánoc, tak bych se nezlobila. Ani Liduška by letos nepsala stížnost na ministerstvo počasí)) ...kurňa, teď mi do klábosnice šlápla čuba a celý mi to rozhodila)))
Děvčata, za chvíli se začnete chystat. Už se vám blíží pečení)) Já to naštěstí vypouštím. Koupím si vanilkové rohlíčky a s tím si vystačím. Než cukroví, to si radši koupím medovník. No, ale do té doby budeme mít ještě podzimní prázdniny, výhoda práce ve školství. I když jako nepedagog se tam možná budu muset ukázat, tak bez dětí je to klídek a pohoda. Nemusím hlídat čas.
No fuj, teď na mě vyskočila upoutávka, že přijdou drastické mrazy. Jdu to nastudovat. Mějte se fajn, zase nakouknu)















Re: Krásný podzimní den přeju

mary ,17. 10. 2023 11:40

Zdravím taky.Tak tady zatím mrazík nebyl,měli jsme na teploměru 5,2.Jsme tu trochu chráněni.Jo a co se týče pečení,tak možná upeču vanilkové rohlíčky,aby to tu provonělo,ale jinak dcera chce koupit,jméno toho cukrářství mě vypadlo z hlavy :-)
Mám toho za ten rok dost ,myslím toho léčení.Teď ještě dva týdny si musím dávat pozor po té operaci očí.V tom listopadu se dám pomalu do takového předvánočního úklidu,začnu okny.Kdoví co Kočinka ,že se tu neukazuje.Možná hodně práce venku.

Re: Re: Krásný podzimní den přeju

pakuška,17. 10. 2023 19:23

Koukám, že mi tam ta čuba udělala pěknou díru v příspěvku))) Se z ní picnu. Už zase hrabe))) na kočku taky myslím a doufám, že její nepřítomnost je způsobená zaneprázdněním. Možná se sem nemůže dostat. Jak mi na to ta čuba šlápla, skočilo mi to na kočky "hurá, jen 6 obrázků" Pak že není nic mezi nebem a zemí. Úplně jsem zapomněla, že se sem nemohla dostat. Až vyvenčím, zkusím maila.

Re: Re: Re: Krásný podzimní den přeju

mary ,20. 10. 2023 10:09

Tak co Pakuško,jak jsi pořídila u Kočinky?

Přeji krásné říjnové dny

pakuška,10. 10. 2023 19:27

Asi už to budou poslední. Koukala jsem na předpověď a jestli to vyjde, bude za deset dní nějakých 7°C. Včera se mi rozpadly boty, pravda, byly starší, ale zase ne tak, aby se musely sypat. Asi je to účel. Rozdrolila se podrážka. No a dneska se mi rozpadly druhé)) Ty mě mrzí, byly málo nošené, ale taky měly nějaký rok. Asi to dělají z ekologických materiálů, aby se to rozložilo. A nebo..., aby si člověk musel koupit nové. Svršek je nedotčený. Nejhorší je, že mám velkou hnátu)) a boty blbě sháním. Ale nic jiného mi nezbývá.
Mary, tak jak uklízíš?)) Zatím asi ještě ne, že? Ono se musí nějaký čas být v klidu. Ale bratranec to nevydržel a šel hrát tenis. Pako. Ale asi to zvládl. Lidi, už aby bylo po Vánocích. Budou se prodlužovat dny a snad bude veseleji. I když ti naši politici se nám o "zábavu" postarají. Teď přemýšlím, co by mi s důchodem udělalo, kdybych ukončila úklid baráků. Mám to jen na 14,5hod. týdně.
Kdepak je kočka? Nějak dlouho se neukázala. Snad má jen víc práce a jinak je v pohodě.
Už mě zase honí Jasmínka, poslouchat se musí, tak se loučím a jdu venčit)) Mějte se všichni dobře, hlavně si opatrujte zdraví, ať vám drží co to jde)

Re: Přeji krásné říjnové dny

mary ,11. 10. 2023 8:50

Zdravím Pakuško. No,s tím úklidem to nepřeháním,vrhnu se na to pomalu až po měsíci.Zatím jenom tak lehce v kuchyni,co jsem předtím neviděla :-)A co se týče té politiky,tak si myslím,že je to nehnusnější doba co pamatuju.Jo a dnes dávám pryč auto. Jezdit jenom nakupovat,tak to se nevyplatí,protože na Moravu už nejezdím.Mám tam jenom dva synovce a dvě sestřenice. Jsem s nima spojená přes tuto techniku,no a na hrob našich peníze jim posílám.A my až se zmineme,tak tam nepůjdeme,máme už hrob na Olšanech s manželovým strýčkem.Ten tam má urnu na pomníku a my máme nachystaný v hrobě box na 6 uren :-)

Tak dneska

pakuška,3. 10. 2023 11:10

má mary operaci druhého oka. Bude z ní rys ostrovid)) Tak hlavně ať je to stejně dobré jako to první.
Hezký den všem)

Re: Tak dneska

mary ,4. 10. 2023 20:14

Tak to máš Pakuš pravdu,že jsem jako rys ostrovid :-)Takový obraz televize už jsem dávno neviděla.Až budu moct asi za měsíc,tak začnu dělat generální úklid :-)Bude už asi předvánoční :-) Hlavně volají okna.

Re: Re: Tak dneska

pakuška,5. 10. 2023 12:32

Tak to hlavně neuspěchej a pak se nehoň. On ten nablejskanej byt taky není všechno;)
Ale je to děs, v Albertovi už je Mikuláš i vánoční kolekce(( Jak já ty Vánoce nemusím... No nic, zatím je krásnej podzim a to mi dělá radost)) Užívejte si ho)

Re: Re: Re: Tak dneska

mary ,5. 10. 2023 14:45

Díky,snažím se ho užívat. Už jsem stará dost,ale tak hezký a teplý podzim nepamatuju.A neboj,zas tak s tím úklidem divočit nebudu :-)Teď dělám jenom to nejnutnější,ale když to vidím kolem hned bych se na to vrhla.No,ale pokoušet se nebudu,abych si neublížila.:-)

Re: Tak dneska

mary ,9. 10. 2023 20:39

Pakuško,máš pravdu,že teď mám oči jak rys ostrovid :-)Přitom jsem viděla v pohodě,ale jenom venku jsem měla rozmazané obličeje.I do dálky jsem viděla normálně.

Tak jsem právě

Mrs. Seržantová,7. 10. 2023 0:05

zase jednou provedla noční kontrolu. Jsem ráda, že už má mary obě operace za sebou a že dopadly výborně. Beru to jako velkou statečnost, neumím si ten zákrok představit. Pakuško, u nás už se taky v obchodech objevily kolekce, čokoládové kalendáře, vánoční perníčky a jiné. Ten čas ubíhá tak rychle, že za 3 měsíce už budeme mít v běhu další rok. Až si vzpomenu, tak se vnuka zeptám, jestli nezná pana Luboše. Studuje tam už čtvrtým rokem, tak se s ním třeba setkal. Počasí je pořád ještě parádní. Před hodinou jsem byla ještě na psí procházce a stále bylo venku teplo. Když zahlédnu v televizi Dášenku, tak si taky vzpomenu na legrácky okolo jejího věštění a kabátu, který jí tenkrát neslušel. Tenhle měsíc už to bude rok, co zůstal komodorek sám. Poprvé nevyrazí se svou "babou", jak říkával a s jejími sestrami na Dušičkovou jízdu. Tak vám přeji příjemné ranní probuzení a pěkný víkend. Kočka Maruš je možná ještě zaneprázdněná vybíráním brambor nebo jinou podzimní prací.

Re: Tak jsem právě

pakuška,9. 10. 2023 5:43

Zdravím všechny
Paní Seržantová, to teda koukám, to už je rok, co komodor ovdověl? Fakt to strašně letí. Však před Vánoci to bude rok, co umřel Psychouš. A od té doby to kolem mě padalo(( Snad bude ten příští rok lepší. Ale když vidím, co na nás chystají ti naši vládci, tak ani nedoufám. Oni se nám o starosti postarají. Mám dva roky do důchodu, což se jeví jako nejblbější načasování. No, tak hlavně se toho dožít.
Marušky jsou asi pracovité, a už se chystají na ty Vánoce)))) Já se směju, ale ono je to tady v cuku. Tak přeji klidné dny)

Re: Tak jsem právě

mary ,9. 10. 2023 20:35

Paní Seržantová,taky jsem měla z té operace jak se říká "lufty",ale opravdu to nic není. Oko se postupným kapáním znecitliví a pak už člověk nic necítí. Ani na druhý den po sundání náplasti není nic cítit. Jenom člověk zírá jak je všechno ostré :-)

Taky sem koukám

Mrs. Seržantová,25. 9. 2023 21:48

a zdravím. Doufám, že jste všechny v pořádku. Kočka Maruška už tu moc dlouho nebyla, tak snad se brzo ozve. Pakuš je zcela zapřažena do pracovního procesu a Mary má zítra den D, jde na tu operaci oka. Tak hrozně moc držím všechny palce!

Re: Taky sem koukám

mary ,26. 9. 2023 19:13

Tak děvčata,dnes mám po té operaci zatím pravého oka.Byla to rychlovka.Přišla jsem tam v 9 hodin,začalo postupné kapání na znecitlivění oka a pak operace 15 minut.Tak ráno uvidím jak se operace povedla.Pak si začnu kapat do oka,jedny kapky 4x za den a ty druhé 2x za den.No a po obědě jdu na kontrolu.A příští úterý to bude levé oko.Kamarádka na Moravě o 8 let mladší si to pochvaluje,prý vidí jak ostříž :-)

Re: Taky sem koukám

kočka modroočka,26. 9. 2023 22:35

Zdravím všechny. Už minulý týden jsem psala Pakušce, že mě CAPTCHA nechce pustit odeslat příspěvek. Asi 50x zaškrtávám obrázky a pak mi napíše, že z mojí adresy odchází mnoho zpráv. Nevím, jak na to ten chytrolín přišel.
Jinak jsem v pořádku, ránu po hnisající jizvě mám už téměř zahojenou. Ale bude tam pořádná jizva.
Jsem teď zvědavá, jestli moje zpráva vůbec odejde.

Hurá, jen 6 obrázků...

Děvčata:)

pakuška,27. 9. 2023 11:59

Ráda vás vidím))
Mary, zrovna jsem si říkala, že asi hned psát nebudeš a spletla jsem se. Tak držím palce, ať je vše V pořádku. Znám jen jednu paní, která měla kompilace, ale ona má celkově samé zdravotní anomálie. Jinak všichni v pohodě.
Koči, tys mi psala na maila? Já tam chodím svátečně a abych řekla pravdu, nenapadlo mě tam kouknout(( Tak hlavně že se sem proboxovala. Co zase ten robot vymýšlí?? Nebudeš mít zavirovanej přístroj? Tak snad už se sem příště zase dostaneš. Důležité je, že jsi v pořádku.
Paní Seržantová, já jsem byla trochu nachcípaná, tak jsem jela v nouzovém režimu))) Spoléhám na volno, máme v pátek ředitelské, tak to hodí čtyři dny. Ale není to zase tak dramatické, pobolívalo mě v krku, teď kašlu a mám rýmu. Teplotu jsem si pro jistotu neměřila))
Mějte všichni krásný den, užívejte ještě pěkné počasí, má pak přijít rychlý sešup.Já jdu venčit a pak do procesu)

Re: Děvčata:)

mary ,27. 9. 2023 16:38

Pakuš,měla jsem do dnešního rána to oko zalepené,ale nevadilo mě to,že jsem mohla tady psát.Po kontrole je oko v pořádku,zírám jak vidím ostře televizi :-)